Nieuws & Meer

Terugblik en foto’s jeugdtoernooi

Update: [HIER] staan de foto’s die Kitty gemaakt heeft van het jeugdtoernooi!

Het was al aangekondigd in het voetbaljournaal van afgelopen maart: het moest een knaller worden. Het werd een dag lang een weergaloze voetbalshow. Een dag lang genieten van waar de vereniging voor opgericht is: plezierig goed jeugdvoetbal. Een beter afscheid kon onze jeugdafdeling zich niet wensen.

Alle spelers, leiders, coaches, trainers bedankt voor jullie inzet. In het bijzonder Alex de Haan en Barry Olierhoek, die in een paar weken tijd een goed representatief leuk voetballend Luctor Heinkenszand JO13-1 in het veld brachten. Als dit maatgevend is voor alle elftallen, dan gaan wij een grootse toekomst tegemoet.

Alle vrijwilligers, die dit festijn mogelijk gemaakt hebben, hartelijk dank voor jullie tomeloze inzet. Ik vond het mooi om te zien, dat velen belangeloos een deeltaak in dit toernooi met plezier hebben volbracht. Want vermoeiend was het voor iedereen. En dan bedoel ik niet alleen de mensen, die te zien waren. Zoals de middag scheidsrechters, die met z’n zessen 36 wedstrijden succesvol leidden. Of onze oud jeugdvoorzitter Gerard van Nieuwenhuize, die vorstelijk met de microfoon het hele voetbalschema de dag door trok, de basis van een succesvol toernooi, crowd-management van de bovenste plank.

Maar ook Ronald Bek, die als verkeersregelaar op de hoek Dorpsstraat-Stenevate heel wat boze reacties moest slikken om verkeersopstoppingen voor ons sportpark te voorkomen. En Kees Nijsse, die samen met Patrick Kaat er voor gezorgd heeft, dat alle 4 velden goed belijnd en van materiaal waren voorzien, inclusief het hele Bal-veld, en tussendoor alle aanvallen van de gemeente afsloegen om ons sportpark al voor het toernooi om te ploegen.

Maar natuurlijk ook Agnes Moeliker en Melinda Kaat, die samen met hun ploeg een mooie opheffingsuitverkoop hebben gehouden van alle kantine-versnaperingen.
En Marnix Otte, die met al zijn keepers de penaltybokaal tot een mooi hoogtepunt van ons toernooi bracht.
En Thijs Westdijk, die weer foutloos alle uitslagen en standen verwerkte, zodat er geen discussie ontstond over de einduitslag.
En iedereen, die ik niet genoemd heb, allemaal hartelijk bedankt. Jullie waren allemaal onmisbaar voor het succes van het toernooi.

Tenslotte INEKE, mijn steun en toeverlaat.
Bedankt, dat je al mijn problemen met het organiseren wilde aanhoren.
Bedankt, dat je me zo geholpen hebt met de gehele administratie, zodat iedereen wist wat er zou gebeuren, en waar, en wanneer.
Bedankt, dat je met je zoon Jordi een mooi programmaboek gemaakt hebt, en nog op tijd verzonden ook.
Bedankt …….. ik hou op.

En, nieuw jeugdbestuur, alsjeblieft, volgend jaar weer zo’n feest.

Groeten,
Kees de Visser.

Voor foto’s van het toernooi, klik op deze afbeelding.